Hvor mange er der plads til i huset?

Der er plads til hele familien. Der er en dobbeltseng og 4 enkeltsenge, en køjeseng med to pladser, en sovesofa, en babyseng.

- Vi har allerede bestilt flybilletter. Ville det være muligt at kunne ankomme og tage afsted på et andet tidspunkt end det der står på hjemmesiden

Ja, der er mulighed for at ankomsttidspunkt og afrejsetidspunkt er som I ønsker det.
Det er bare noget I skal aftale med mig.

- Hvad med børnene?

Vi tænker meget på børnene, derfor er der et legerum, med et lille fjernsyn, dvd, legetøj og en klapvogn, så de små kan komme ud og trille en tur.

- Skal man selv tage sengetøj med?

Nej, der er håndklæder, viskestykker, lagner, dynebetræk osv.

- Er der en støvsuger dernede.

Ja, der er kost, 1 støvsuger, vaskeklude, gulvmoppe osv.

- Er der en høj stol?

Ja, der er en høj stol.

- Hvor lang afstand er der til restauranter?

Der er gåafstand til supermarked og restauranter.

Om området:
For golfspillere er der også 5 gode 18 hullers golfbaner i området, alle inden for 25 minutters kørsel. Nærmeste (La Marquesa) kun 500 meter væk.
The Golf PGA Championship 2008 afholdt på La Finca, 15 minutter fra vores hus.

Strande her har konsekvent fået tildelt det europæiske blå flag for sikre, rene farvande og fremragende service. Guardamar ligger 10 minutters kørsel væk med sine 11 kilometer af gyldne uberørte sand, caféer, restauranter, barer og butikker. Også et besøg værd, er La Mata og La Marina kun en kort køretur væk.

Den livlige kosmopolitiske feriested Torrevieja er 20 minutters kørsel med kilometervis af sand og klippefyldte bugter, marina, butikker og mange barer og restauranter med noget for alle aldre

Prøv også de varme kilder http://www.leana.es/ Der er to bassiner med 30 - 35 grader varmt vand.

- Er det billigere end i Danmark?

Ja, det er billigere, især mad og drikke er meget billigere.

- Hvordan finder jeg de gode restauranter?

I huset ligger en mappe med brochurer. Hvis du finder en restaurant du kan anbefale til andre, kan du tage en brochure med og lægge i mappen.

- Kan i anbefale nogle seværdigheder / restauranter , da vi aldrig har været i området før.

Ja, der er mange seværdigheder. Der er fx stranden ved Guardamar og La Mata, det er den nærmeste strand. Så er der palmeparken i Elche. Det er en by der ligger 20 km væk. Så er der flotte parker i Alicante, hvor der er også en borg. Der er også vandland i nærheden. Det er ca. 3 km væk. Der er mange gode restauranter. Selv bruger vi ofte Manolo, den ligger 5 km, syd på. De laver en fremragende paella. Der er også de kinesiske lige nede ved golfbanen, knap 1 km væk. De er gode og billige. Golfhusets egen restaurant er god. Den er rigtig spansk. Vi synes I skulle prøve deres tapas.

Det er i øvrigt en fornøjelse at gå i supermarked i Spanien. De har de lækreste specialiteter. For eksempel er deres dåsemad super delikat. De kommer kun de lækreste ting på dåser.

- Hvilket udstyr er der i køkkenet?

Opvaskemaskine, komfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, kaffemaskine, brødrister, kedel, service. På terassen er der en grill til kulbriketter. Der er udgang direkte fra spisestuen til terassen.

- Hvad er huset ellers udstyret med?

Der er bruser, bad, bidet, barneseng, barnestol, klapvogn, støvsugere, hårtørrer, strygejern, strygebræt, satellit-tv, DVD-afspiller, fladskærm, røgdetektorer, have, grill, havemøbler, parasol.

- Hvad med swimmingpoolet?

Swimmingpoolet ligger tæt på, det er stort, med en lille børneafdeling. Det ligger lige ud for huset og er fælles med de andre 8 huse på vejen.

- Hvordan booker jeg?

Tryk her

http://casa-ann.123hjemmeside.dk/412573228

Jeg vil give dig et uforpligtende tilbud.

- Er der nogen form for guide for området / costa blanca?

Vi har en mappe i huset, hvor alle lægger brochurer og tips ind. Hvis man har oplevet noget dejligt i ferien, ville det være fint, hvis man skriver lidt om det, og sætter det ind i mappen.

Ellers er der internet i huset, og man kan læse lidt på internettet, hvad der er af oplevelser i nærheden.

Jeg har også på www.casa-ann.co, skrevet en masse om nærliggende byer og seværdigheder, varme kilder, vandland i nærheden og så videre.

- Findes der gode indkøbsmuligheder i nærheden, markeder eksempelvis og en Eroski?

Man kører bare lige ud mod kysten, der er byen Torrevieja, der finder man alt. Jeg vil tro Torrevieja ligger ca. 5 km syd for huset. Det er kystbyen lige ud for.

Der er flere supermarkeder, herunder Mercedona, Carrefour, Consum, Eroski, Mas y Mas, Lidl og Aldi. De er normalt åben fra om morgen kl. 9 til om aftenen kl. 21.

Der er mange barer og restauranter, der er forskellige barer, engelske (der er fiske-barer og en carvery), spansk, tysk, kinesisk, italiensk og indisk. Der er desuden restauranter og butikker på Via Park 3, her er også en spansk restaurant med en dejlig atmosfære - Platon Andaluz - med flamenco dans og spansk guitarister to aftener hver uge. Faktisk - noget for enhver smag. En Subway sandwich bar ligger også på Via Park 3, sammen med en el butik, en engelsk tøj butik, og en wok buffet.

Punta Prima, yderligere en kilometer væk, har også et godt udvalg af restauranter og barer med en beliggenhed helt ved stranden (Nautilus). Las Habaneras er en tre etagers shopping kompleks. Zara, C & A og H & M er blot nogle af de butikker besætte centrum. McDonald's og Burger King er i nærheden. The Ozon kompleks med casino, bowling og restauranter er også omkring 10 minutter i bil.

I løbet af sommermånederne (juni til september) er der et stort vandland i Torrevieja (Aquopolis) med Pacha natklub beliggende i nærheden. Ridning på Campaomor og jetski off Campaomor stranden er der også. Et tennis center kan findes i Torrevieja.

Go-cart ligger tæt ved siden af N332 med vogne for juniorer og Honda modeller for voksne, der kræver større hastighed!

Makeder:

Der er markeder hver dag i Costa Blanca. Der er to store er i Playa Flamenca på lørdage og et i Torrevieja om fredagen (sandsynligvis den største i området). 

Se vejret lige nu - klik her:

http://www.bbc.com/weather/2521978

Der er flere biludlejnings firmaer i Alicante lufthavn. Det koster fra ca. 650 kr at leje en bil i 7 dage, inkl. Forsikring og fri km.

www.centauro.net

Ønsker man at køre selv, er der ca. 2700 km. Der er motorvej hele vejen til Torrevieja.

Balneario de Leana - de varme kilder

Rio Safari Elche

Her er en af de nærliggende strande